JULKLAPPSTIPS - TILL POJKVÄNNEN

 
Julklappstips, del tre. Till pojkvännen, sonen, kusinen, killkompisen eller brodern.


Tidningar. Händer det att han läser tidningar ibland? Kanske bil-tidningar, eller är han mer den som läser PC gamer? Ge honom en prenumeration så vet du att han har något att läsa en gång i månaden.

Hörlurar. Spelar han? Eller uppskattar han bara bra ljud när han sitter vid datorn? Kanske ser videos på youtube eller håller på med musik? Ge honom ett par med riktigt bra ljud i.

Film. Vilka filmer älskar han? Kolla efter lite vad han kollar mest på och leta i samma genre och se om du hittar någon ny favorit till honom. Kanske vill han ha lite nostalgi-känsla och se filmer han älskade som barn? Eller är han ett star wars fan? Ge honom hela boxen och biobiljetter till den nya.

Tv-spel. Önskar han sig ett playstation eller ett xbox? Har du inte råd med det, köp spel till honom. Kanske vill han ha ett playstation men redan har ett xbox, då är det bara att gå till hyllan i affären med spel för det.

Dator. Spelar han mycket men du har ingen aning om vad? Kanske försöker han förklara för dig men du liksom försvinner iväg i egna tankar när han gör det? Ge honom ett presentkort på steam, då får han välja helt själv.

En resa. Det behöver inte vara långt heller. Kanske kan ni ta en kryssning till Riga eller spendera en weekend i Köpenhamn?

▲ Läsk. Älskar han kolsyra och kan dricka en två liters cola på en kvart? Då är en sodastream en bra idé på present till honom. Det blir faktiskt billigare i längden ( min pojkvän fick en förra året ) och så länge du har kolsyra och smak hemma så behöver du inte oroa dig för att läsken är slut till fredagsmyset.

Kläder. Det kanske inte är den roligaste presenten en kille kan få, men det är ändå en present. En skön tröja, handskar, mössa - sånt som är trist att köpa själv ( strumpor och kalsonger brukar väl vara ganska basic grej att ge, men inte så himla kul att få kanske.. ). Men gillar han starwars? Köp en t-shirt med tryck till honom ( kolla ebay ).

Tillbehör. Saker som dessa whisky stenar kan vara en kul grej som man sällan tänker på att köpa själv. 

Doft. Har han en signaturdoft, är den på väg att ta slut? Ge honom en parfym.

Favoriter. Vad för spel eller filmer gillar han? Spelar han minecraft, köp en mugg eller kanske fackla. Eller en sån här bedårande Yoshi.

Till bilen. Som dom flesta killar, är han bilintresserad? Verktyg är en bra sak att ge, då dom slits ut ganska fort om man mekar mycket. Tillbehör är bra - såsom en pall, verktygslåda att ha i bakluckan eller en bra lampa. Apropå lampor, behöver hans bil extraljus? Dom nya är ofta dyra så se om du hittar någon som säljer sina för en rimlig peng.

Musik. En av dom bästa grejerna vi har här hemma är LP-spelaren, ljudet är så mycket bättre. Har ni en hemma, ge honom några av hans favoriter att lyssna på. Kanske AC/DC, Metallica eller Led Zeppelin? Och har ni ingen, kolla runt lite. Det finns många relativt billiga bärbara bara man söker runt på google.
 
 
 
 
 
 
DIY - jul - julafton - julklapp - julklappar - julklappstips - julkänslor - kreativ - kreativt - paket - present - tips