OM INREDNING FÖR HÖSTEN

 
Hösten är för många en tid för förnyelse. Till sommaren bryr man sig inte så mycket om det, då är man bara glad över att värmen äntligen hittat tillbaka till landet med åtta månaders kyla. Men sen, när sommaren börjar ta slut och höstvindarna börjar blåsa - då är det som om alla får skaparlust och vill ändra ungefär precis allt i sina hem. Jag är inte annorlunda, det lovar jag. Hösten är som en frisk start, en ny början på en mörkare tid. Och just för att jag vet att vi går mot oktober och november ( värsta månaden för mig ) så gillar jag att ändra hemma. Städa undan sommaren och byta färgskala. Hösten är gjord för ljusslingor, orange-röda toner, trasmattor, tåliga plantor, rustika material som trä och stål, doftljus, nya sängkläder och mustiga grytor som kokat i timmar.
Här har jag samlat ihop lite fina saker jag vill införskaffa inför hösten, så som det perfekta röda läppstiftet och en brun hatt. Men också inredning från min nya bästa vän på den fronten, Rusta faktiskt.
Jag tänker en färgglad ljusslinga över sängen, nya påslakan och en orange pläd att slänga över på kyliga nätter. Fårskinn på golvet nedanför sängen ( så man slipper sätta ner sina nakna fötter mot ett kallt golv på natten eller morgonen ) och sen hittade jag en gardinkappa i samma ekollon-mönster, men som tyvärr inte fanns på hemsidan.
 
 
 
 
 
Malta - Rusta - fairy lights - fårskinn - höst - inredning - inspiration - inspo - interior - ljusslinga - mode - orange - pläd - röd - rött - skrivet - sovrum - tips