INTERIOR DREAMING

 
Vi gick in på Iittala, han och jag. Jag tänkte köpa en muminmugg. Ut kom vi med ett enormt bestick-sätt och ett stort sätt knivar. Så i flera dagar nu har jag gått och fantiserat ihop mitt drömkök i huvudet - färger, möbler etc. Något som jag vet att jag kommer vilja ha är en rullvagn, trälådor, glasburkar och flaskor ( jag är en sån som vill se direkt vad som finns i ), en ampel med kryddor och en stor lergryta eller en i gjutjärn.
Annars vill jag ha en vit bas så att jag sen kan leka runt med färger beroende på humör. Men numera är jag inne på den här färgskalan gällande typ allting - brunt, vitt, blått och grönt. Jordnära toner, helt enkelt. Men så fort våren närmar sig är det pasteller som gäller överallt och runt midsommar vill jag ha en explosion av färger omkring mig. Så en vit bas är nog ganska nödvändigt.
Och bilderna nedanför? Bara inspiration och lite drömmar. Till exempel har jag, sen jag var liten, velat ha ett skafferi som man kan gå in i. Och som man kan fylla med hemgjorda saker såsom saft, sylt, marmelad osv.
 
 
 
 

Bilder från min tumblr, HÄR hittar ni den.
 
 
dröm - drömma - drömmar - ikea - inredning - inspiration - inspo - kök - tumblr