ELLER SÅ BÖRJAR VI BARA OM PÅ NYTT

 
Jag håller på att renovera min blogg litegrann. Texten i headern är äntligen borta, typsnitten är ändrade och lite annat småfix är gjort. Jag är långt ifrån klar men jag närmar mig tanken på hur jag vill att mitt lilla space här ska se ut. Bloggen startades för att jag skulle kunna släppa lös min kreativitet någonstans, jag ville skriva och fota. Det är fortfarande vad jag i grund och botten brinner för, men jag har skapat lite andra ting på vägen. Till exempel så älskar jag att hålla på i köket numera och läser gärna gamla kokböcker där det står hur man syltar, saftar och allt däremellan. Det slängs alldeles för mycket mat så jag vill lära mig mer om hur man bäst tar hand om det, undviker matsvinn och hur mycket och vad man kan odla själv. Jag har blivit extremt intresserad för det här med att ta vara på naturen, på flera sätt. Något jag läst mycket om under våren är hälsoväxter, hur man gör eget te, torkar svamp och vad för ogräs som egentligen är grymt att äta. Bland annat.
Jag älskar inredning, det har jag gjort sen jag var liten. För några år sedan hade jag en fas där allting skulle vara vitt, precis allt. Att jag älskar en vit bas i hemmet med omkring 70% vitt är något jag fortfarande står fast vid, men det bohemiska och mysiga har börjat hitta tillbaka hos mig. Här är en kik på mitt sovrum. En vit bas, fylld med loppisfynd, gröna växter, kuddar och muminmuggar.

Hur som helst, det jag ville ha sagt var att jag har ingen lust att skapa en ny blogg och hålla på med mer html-koder än nödvändigt. Så jag gör om den här, tills den blir som visionen i mitt huvud. Och jag tänker fylla den med allt jag precis nämnde ovan, och kanske lite annat däremellan.
Det här blir min nystart som jag har behövt ett tag nu.
 


Två såna här söta vaser hänger i små amplar i mitt fönster, jag fuskade och köpte dom på Indiska.Nu har också en ampel av snäckor flyttat in. Det är loppisfynd, och jag har två till som jag velar över om dom ska få komma in här. Tanken var från början att korta ner dom lite och ha dom i min folkvagn.En favorit. När jag väl har ett stort vardagsrum eller en trapp med en stor tom vägg så ska jag nog ha den här där, med en massa andra fina motiv runt omkring.Jag hittade en påse potpurri som doftade viol i en låda och tyckte om doften alldeles för mycket för att kunna stoppa undan den igen. Så jag hämtade min minsta fiskskål, lite snäckor och vips!Drömfångare i storlek xl och en mysig ljusslinga över sängen.Som sagt, blommor finns det gott om. Jag älskar känslan av att bo i en djungel. Det man annars hittar mycket av härinne är snäckor, ljus och smådetaljer som koppar från Falu gruvan.Min fjärde och senaste muminkanna i samlingen är också en av dom finaste.Återigen, snäckor, växter och loppisfynd. Den mörkblå vasen/kannan i keramik fick jag för en tjuga. För tillfället bor ett par bambupinnar i den.Den här lilla lampan var så ful-söt så jag kunde inte stå emot. Världens mysigaste sken har den också.
 
 
 
Arabia - Mumin - Mumintrollen - bohem - bohemisk - bohemiskt - boho - indiska - inredning - inspiration - inspo - lilla my - muminkanna