SPRING CLEANING

 
Något som jag på något konstigt vis längtar efter under vintern är vårstädningen. Byta gardiner, dammsuga, moppa golv, tvätta fönster, hänga ut mattor, byta sängkläder. Göra om allting inför våren.
Och det är precis vad jag har gjort idag.
Fönstren är rena, det doftar såpa och ny-städat. Sängen har nya sängkläder och kuddarna har bytts ut, likaså gardinerna. Vårens första blommor står i en liten vas och en annan har några kvistar som det snart blir löv på. Theo har legat och myst i solen medans jag hängt upp en ny ljusslinga på väggen och städat på byrån. Glasögonen är mammas gamla.
 
 
 
 
blomma - blommor - natur - snödroppar - snödroppe - storstädning - städa - vår - vårkänslor - vårstädning

SMÅ SOLAR

 
Jag är väl knappast den enda som blir sådär löjligt glad när jag ser dom här gulingarna i dikeskanten. Som små solar som påminner en om att våren är tillbaka igen och att det värsta är över.
 
 
 
blomma - blommor - foto - fotografering - hästhov - natur - naturligt - tussilago - tussilagos - vår - vårkänslor

ETT SENT HEJ

 
Tänkte kika in här lite snabbt innan jag bäddar ner mig i sängen för att se Big bang theory, och önska glad påsk till alla som ser. Förhoppningsvis har ni fått umgås massor med familjen och har ätit lika mycket godis och påskmat som jag, trodde aldrig jag skulle ta mig ur den matkoman.
Det har varit väldigt glest med inlägg här, då kreativiteten går lite upp och ner. Och jag tror att mitt största irritationsmoment är att jag inte riktigt fått till bloggen så som jag vill. Så under veckan ska jag försöka lära mig det här med html-koder och headers igen, det var ett bra tag sen nu. Så ser det knas ut här ett tag så är det för att jag inte riktigt hänger med i kodmallarna.
 
 
 

Foton från förrförra våren. Nackdelen med en svart hund - han syns knappt i bakgrunden.
blomma - blommor - foto - fotografering - natur - påsk - solnedgång - vår - vårkänsla - vårkänslor - vårstäda - vårstädning