ETT PAR SNAPSHOTS

 
 
Jag älskar den här tiden på året, det är den bästa som finns. När syrenerna blommar för fullt, allting exploderar av färg och doft igen och man är glad direkt när man vaknar för att solen skiner in genom gardinerna.
 
 
Jag har köpt två bi-hotell, det ena står i rabatten under fönstret och det andra i trädgårdslandet. Men egentligen skulle det nog behövas i alla fall två till, jag funderar dock på att göra dom själv.
 
 
Detta var den godaste melonen jag ätit hittills i år. Inte alls blaskig med smak av gummi som dom senaste jag släpade hem. Den söta väskan är ifrån H&M.
 
 
 
För ungefär en vecka sedan såg skogen bakom huset ut såhär, helt vit av vitsippor. Jag önskar dom kunde blomma hela sommaren, eller i alla fall någon månad till, så himla fina ju.
 
 
 
Liten har blivit stor och fyllt ett helt år.
 
 
 
Vi har grillat så många gånger att jag har tappat räkningen. Men det blir ju så i det här landet så fort solen skiner - fram med grillen.
 
 
 
En kväll låg han och jag och pratade om allt och ingenting i sängen. Plötsligt försvinner solen och rummet fylls av mörker ( tänk november stormar ). Himlen har blivit svart på några sekunder. Vi har nog aldrig rusat så fort för att hämta tvätten, vi hann precis få in allt när regnet öste ner ( kanske ska nämna att jag hade tvättat minst åtta maskiner tvätt den dagen.. ).
 
 

Den här söta lilla filuren hörde jag lite svagt när jag var i tvättstugan. Jag stod och stoppade in tvätten i maskinen och hörde ett extremt klent surrande ljud bakom mig. Vänder mig om och där ligger han på rygg på golvet, med knappt någon ork kvar. Så jag lyfte ut honom till ett par maskrosor, ställde fram lite vatten och en kvart senare flög han iväg lycklig. Låter kanske löjligt men det gjorde i alla fall mig glad.
 
Sverige - foto - fotografering - humla - natur - sommar - svensk sommar - trädgård
a n n i k a

Fina bilder!