STORMY WEATHER

 
Som det känns nu, så blir jag väl aldrig riktigt av med den här förkylningen helt. Fick stark hostmedicin i tio dagar men rethostan är fortfarande kvar. Mitt vänstra knä har också knasat ordentligt, jag kan inte stödja på det ordentligt och inte helt sträcka ut det rakt utan att det gör svinont. När jag sen reste mig på jobbet igår så kändes det som att något inuti snärtade till, sen kom en vidrig värk i hela benet. Dags att ringa vårdcentralen igen, med andra ord.
Annars, förutom att min kropp och immunförsvar kämpar emot mig, så är livet rätt fint. Theo har lärt sig att inte vara rädd för vatten och älskar numera att bada, vi har grillat ett flertal gånger och njutit av vädret ( innan det blev så kallt som det är nu alltså ), gått på marknad igår och köpt både godis och sylt, planterat buskar och grönsaker, sprungit på ett par loppisar ( hittade superfina kökssaker idag, bland annat en blåvit kryddhylla! ), ätit bästa vattenmelonen på länge ( låter väl som en konstig grej att nämna, men då mina tre senaste varit så blaskiga att jag fått slänga skiten så var det här en stor grej för mig haha ), hittat ett hus vi båda blev kära i men som vi inte vet om vi får än ( håll tummarna för oss! ), plockat blommor, köpt finaste bikinin ( ska visa den här snart ), Theo har fyllt ett år och jag har färgat håret.
Och just nu blåser det rejäl storm utanför fönstret, regnet är nog på väg vilken sekund som helst och jag ska hoppa in i duschen. För första gången på en och en halv månad behövde vi elda då det är så kallt i huset. Men det gör inget, ett mysigt oväder är precis vad jag behövde nu. Så snart ska jag fixa lite melon, tända några ljus och titta på film. Perfekt stormig kväll.
 
 
 
 
foto - fotografering - grillkvällar - inspiration - loppis - macro - mat - natur - shopping - sommar - storm - svensk sommar - vår