JULKLAPPSTIPS - TILL FLICKVÄNNEN

 
Tänkte att jag slänger upp ett par julklappstips nu under veckorna innan jul och först ut är flickvännen, bästa vännen, systern eller dottern. Presentkort och choklad i all ära men nu tänkte jag lite roligare än så.

Kläder.
Kläder är väl ganska enkelt och vanligt trots allt, men det är fortfarande roligt att få den där toppen du sneglat på i två månader men inte låtit dig själv köpa.
Smycken.
Nu snackar vi kanske inte förlovningsringar men något litet som passar henne. Är hennes favoritdjur en katt? Ge henne en halskedja med en katt-berlock.
Smink.
Dom flesta tjejer använder det ju. Men gillar hon att vara kreativ, skapa spännande sminkningar och kanske drömmer om att bli makeup-artist nån gång? Ge henne en sminkpalett eller ett gäng bra borstar så kan hon vara hur kreativ hon vill. Borstarna nedan har jag faktiskt själv och jag tycker dom är toppen, helt klart värda pengarna. Här köpte jag mina. Men både paletter och borstar finns billigt på ebay också!
Tillbehör.
Såsom det vita sminkstället nedan, eller helt enkelt förvaring för nagellack och läppstift.
Matlagning.
Tycker hon om att laga mat? En bra gryta för långkok kanske vore något då ( finns ju maskiner för det annars, om man hellre vill det )? Bra pannor, knivar och temperaturmätare är också fina idéer. Kanske en recept-bok där hon kan skriva ner allting? Kokböcker för nya idéer funkar alltid.
Kanske vill hon bli bättre eller lära sig mer om något speciellt, tex indisk mat? Gå en matlagningskurs med henne.
Bakning.
Lite samma sak här, redskap är alltid bra idéer. Du kanske inte behöver gå all in och köpa henne en kitchenaid men tänk mindre men nödvändiga ting - en elvisp, formar, cake pops pinnar och formar, grytlappar.
Doft.
Parfym är en standard-present men fortfarande är det en fin sak att få. Samma sak med doftljus eller doftpinnar.
Inredning.
Vad sägs om dom tre hyllorna nedan? Eller nya fräscha påslakan att börja det nya året med? Rama in en fin poster, eller ett foto på er tillsammans?
Snabba paket.
Känner du att du är ute i sista minuten igen så klicka hem hennes favoritserie, ett par filmer och någon bok. Som tex målarböcker för vuxna och ett gäng bra pennor. Godis är något man oftast får varje jul men vad gör det? Häll det i en glasburk, sätt något fint snöre runt och skriv en gullig etikett.
Något eget.
Du behöver inte tänka en foto ram, lite makaroner och glitter nu. Men det finns tusentals DIY-tips på google, många väldigt enkla men fina. Måla en tavla eller gör egna ljus. Annars finns det vanliga ting som man kan göa personliga - förra året gav jag till exempel en mugg till min pappa med ett foto på som jag tagit och min mamma fick en stor kalender, också mina foton och design.
Vardags-ting.
Sånt som hon aldrig unnar sig själv, egentligen. Visst köper hon en tidning då och då? Ge henne en prenumeration på hennes favorit. Ta med henne på bio, restaurang eller gå och bowla. En kryssning till Tallinn eller Helsingfors kostar inte mycket men ni får ändå spendera tid ihop, se nya platser och komma iväg ett tag.
 
 
 
 
 
 
DIY - inredning - inspiration - inspo - jul - julafton - julklapp - julklappar - julklappstips - julkänslor - mode - shopping - smink - tips