AUGUSTI 2016

 
Nu är det mindre än en vecka kvar till min födelsedag, på torsdag är det dags igen. Detta är vad som står på min önskelista i år.
 
 
 
 
Sängkläder
Jag har nämnt det förut, men jag älskar påslakan. Det mörkblåa kommer ifrån ikea och det med blåbär är från höstkollektionen från rusta.

Muminmuggar
Tro det eller ej, men det finns ett par som jag saknar i skåpen här hemma. Till exempel har jag inte köpt sommarmuggen än, då det brukar vara lite av en tradition här att jag får den när jag fyller år.

Arbetsmaterial
Jag tänker mestadels till skrivande och skapande. Lagerhaus har så himla mycket fint just nu, mappen är till exempel därifrån och påminner mig om ett ilsket hav. Det finns en kudde och skrivbok i samma mönster, tips!

Smink & hudvård
Tvålarna från treacle moon doftar underbart, jag har cinnamon nights i badrummet men använder den mest bara i december, det är min jul-tvål. Häromdagen kunde jag inte låta bli dock. Det var en sån där typiskt stormig kväll då regnet öste ner, det var fruktansvärt kallt och man kan inte vara riktigt säker på om det är sensommar eller höst. Så jag tog en varm dusch och efteråt doftade sängkläderna jul. Det känns tryggt ändå, att även om sommaren är på väg mot sitt slut så kommer snart julen ( fortare än man tror ), så det finns något att se fram emot.
Något annat som jag skulle vilja ha är en rund skrubb-borste och ett läppstift i den perfekta blodröda nyansen. Detta från make up store kommer ganska nära.

Kökssaker.
Jag har fastnat lite för virkade grytlappar, dom påminner mig om min barndom och känns tryggt på något sätt. Behållaren för köksredskap blev jag kär i när jag såg den, är helt fast för nyanser av orange och terrakotta just nu.

Växter.
En stor kakus har stått på min lista länge, jag tycker att dom är så himla fina. Annars älskar jag ormbunkar, murgröna, succulenter och palmer. Jag gillar känslan av att bo i en djungel.
 
 
 
inredning - inspiration - inspo - kök - sovrum - tips - önska - önskelista - önskning - önskningar