MIDSUMMER MADNESS

 
 
Tänkte att jag passar på att flika in ett litet hej, ett gäng bilder och önskar varenda kotte som ser detta en fin midsommar! Själv har jag inte brytt mig så mycket om att rota fram min blommigaste klänning utan har gått i en vit virkad sak, inte heller har jag orkat göra en krans av vilda blommor för att luften var så kvav att jag inte ville röra mig. Men det gick ju fint ändå. Ätit gott har jag gjort, och mer ska det bli. I köket väntar två askar jordgubbar och en bunke gammaldags vaniljglass. Och nio kilo vattenmelon. Det var billigt, så jag gick bananas på ica.
Hur som helst, jag vet inte hur min kväll kommer se ut men lugn och fin är den. Om det så blir en mysig film i soffan eller nakenbad i den lilla sjön i skogen vid midnatt så är jag okej med det. För i år vill jag nog ändå bara ha honom hos mig, inget annat.
Men vad ni än gör - om ni så dansar barfota med en öl i handen och skriker av lycka, äntligen kysser den där killen man varit kär i så länge, äter alldeles för mycket jordgubbar och färskpotatis, grillar vid sommarstugan, myser hemma, nakenbadar i havet eller hänger med släkten - så hoppas jag att ni har kul!
 
 
 
 
Sverige - blommor - midsommar - midsummer - natur - sommar - sommarnatt - svensk sommar
a n n i k a

Fina bilder!

Hannah Margreta

åhh så fina bilder!

Svar: Åh tack! :)
Miriam